Loading...
Loading...

Sulmet e Iranit, 109 trupa amerikanë të lënduara

Top Channel Albania
Subscribers 994,000
1,933

Report Video

Found this content disturbing or inciting religious hatred ? email us along with this video url.

[email protected]

Embed Video

Published on Feb 11, 2020 at 03:02 pm

Numri i trupave amerikane që vuajnë nga dëmtime traumatike të trurit pas sulmeve iraniane në bazat amerikane në Irak, në janar, është rritur në 109. Shifra përbën një rritje domethënëse nga 64 të lënduarit që ishin raportuar më herët nga Pentagoni.


Presidenti Donald Trump tha fillimisht se asnjë amerikan nuk ishte lënduar në sulm dhe e citoi këtë si arsye për mos veprim kundër Iranit. Ky i fundit, ndodhi më 8 janar në mesin e tensioneve në lidhje me vrasjen nga ana e SHBA e gjeneralit iranian Kasem Soleimani.

Rreth 70 për qind e trupave të lënduara janë kthyer në detyrën e tyre – shtoi ndërkohë pentagoni në deklaratën e tij. Rritja e raportuar e rasteve vjen nga një formë e ndërmjetme lëndimi që do të thotë se simptomat kërkojnë kohë të shfaqen, tha pentagoni. Muajin e shkuar Trump sërish minimizoi domethënien e lëndimeve traumatike kur u pyet për pasojat e sulmit.

“Kam dëgjuar se ata kanë dhimbje koke, ose ndonjë gjë tjetër të vogël, por nuk mund të flasim për asgjë shumë serioze”, tha ai.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#DonaldTrump#Iran#TopChannel

Loading...

Sitting Alone ?

... Show More